Na poušti
Anotace: radši bez klišé...
Na poušti náhorní
ustýlat postele
bez prostor úložných
zabořeny v blátě
a nám to nevadí
jsme jak dva blázni
z Bohnic.
A nic
A nic
nám nebrání
foukat pavoukům
do vzdušnic
mentolový výpary
z našich hub.
Z hub
Z hub
na večer
padaj výtrusy
naší lásky.
Miluju úplňky
na březích
jezera.
Trochu jak Hynek
ale ne z Poděbrad.
…
šprýmuju
s tvýma jarmilkama
hraju ti
pantomimu.
Za ten tvůj úsměv
šel bych světa kraj
a nebo aspoň
do vedlejšího města.
Pojď už spát
a přikrej se pískem
budu tě zahřívat.
A sfouknu svíčku.
dračice
a já tvůj drak.
-ňaf-
jak infantil
láska dělá z lidí blbce
a to já rád
Přečteno 347x
Tipy 19
Poslední tipující: ziriant, Indigo, BARBYE, Unyle Pěl, padající do neznáma, Bíša, labuť, nejsembásník, WAYWARD, Koskenkorva, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)