Šéfka
Anotace: V šíleném světě přežívají blázni
Vystresovaná
Zoufale sama
Ukousla sousto
kterým se dusí
a musí, musí, musí...
Je uvolněná
v objetí večera
Má kolem sebe
kus
...vody
......vzduchu
.........země
............dřeva...
Pozvedne meč
ten těžký kov
a rozetne svůj
život...
K diskusi svolná.
Jako louč smolná
hoří a promlouvá
"volná"
...vítězí beze slov...
Přečteno 305x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nergal, Holis, 5thelement, Skalsky Pavel, Radek.oslov.Šafárik, Anastacia-Jane, Indigo, Bíša, jedam, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)