Tadadáda
Anotace: ...napůl parodie...
Na koženém křesle
sedávám si ráda,
vůbec nevadí mi,
že trakaře padaj´,
v sedu poloklubku
pokazím si záda...
Na koženém křesle
zpívám tadadádam,
vůbec nevadí mi,
že párty padá,
párty s múzou v koutě
u kamaráda...
Na koženém křesle,
sedím si zas ráda,
vůbec nevadí mi,
že si kazím záda,
párty u kamaráda,
ta párty padá
možná poslední...
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Petbab, Tacca, ziriant, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)