klepy
Anotace: ženskejm ale vlastně i chlapům ty jsou kolikrát horší.
Ta slina jedovatá
jak řeka vsí zas chvátá
vzdouvá se v pomluvách
koho zas topí
pod šlajsnou jazyků?
před ni prý není úniku
je jako tsunami
vtrhne a udeří
jak lvům když u tlamy
nabízíš příměří
Ta slina jedovatá
od hub těch ženskejch v krámě
pod pultem spálila mě.
Přečteno 234x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Mario de Janiero, labuť, Mbonita, WAYWARD, Churry, saddova
Komentáře (4)
Komentujících (4)