Rezavé jako drát
Anotace: Přátelství...trochu jinak.Chápejte to jak chcete.
Jsi tu a já to cítím.
V Tvé přítomnosti přímo svítím.
Co víc si přát a Tobě to dát?
Modré z nebe? Ne dám Ti sebe.
Ty vděčností se zachvěješ a rozkoše mi dopřeješ.
Rozkoš z Tvého úsměvu vychází a mě to dochází.
Dochází, že chci si hrát.
Dopřeju si největších ztrát.
Přátelství rezavé jako drát,
že změní se, nechám si zdát.
A teď vy semnou můžete lát
a přátelům šanci dát.
Přečteno 471x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Radek.oslov.Šafárik, jedam, losscar, Lenullinka, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)