Jak?
Když noci barvy kočka,
zavře svoje očka,
moje duše obejme tvou,
jako sněhobílá vločka.
Jako kapka ranní mlhy,
jako lehký dotek něhy,
tak jako hra nedohraná,
jako sluneční svit z rána.
Jako koruny stromů,
jako tichý zpěv hromu,
zazním ti v hloubi duše,
černé jako tuše.
A jako básník,
jako poeta,
ve všech písních,
mlčky vykřičím do světa,
že…
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Iwushak..., nejsembásník, DeathStar, Qiana
Komentáře (2)
Komentujících (2)