Skládanka z vět
Anotace: pro všechny kritiky...
Někdy i papír prázdný
znamená úspěch
Na louce rozkvetlé zrychlím dech
Pod hlavu ruce poskládám
Hodinu na list popsaný hledím
obsah moc dobře znám...
Teď s hanbou ve tváři
roztrhám nepatrnou silou
z vět skládanku namalovanou
Než tři vteřiny pominou...
Protože umělecké dílo je prý
někdy i papír prázdný
Kde jsou ty doby
kdy sám jsem šel a klopýtal?
S životem louží pod sluncem uvadal
Dnes tisíc nás sleduje Ďáblovy stopy
Jen neboj se potřísnit posláním
někdy i papír prázdný!
Komentáře (1)
Komentujících (1)