Příteli z nejdražších
Anotace: Jirkovi do poustevny a do srdíčka
.
Příteli z nejdražších
dnes příležitost mám
v den jmenin Tvých
poděkováním skromným
ze srdce projevit
svůj dík
za to, že Tě znám,
že stálicí,
symbolem přátelství,
oddanosti, cti
i úžasným člověkem
vždy pro mne byls´,
budeš dál a jsi.
Přeji Ti zdraví, štěstí,
lásku, práci,
v duši klid,
ať slunce září Ti nad hlavou,
ať cestou pravou
stále můžeš jít,
bárku svou modravou
k mé bárce připojit.
Děkuji Ti příteli
Modřinka
.
.
Přečteno 548x
Tipy 26
Poslední tipující: střelkyně1, Holis, padající do neznáma, enigman, Bíša, Paulín, Mbonita, Kars, jedam, NikitaNikaT., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)