Jsou to jenom nahody
Anotace: /napsané přesně na den před 10.lety,včera jsem jí znovu objevil,symbolické,a smutné zaroveň,ale život jde dál,a starne jako tahle baseň...../
Řikal jsem světlu neodcházej
lásky prostě příjdou
lásky prostě odejdou
na hřích už nevzpomínej
jen ještě jednou zavolej
děj se co děj
vždyť svět je prostě
někdy divoký
kyselý třešně
na jazyku váznou
tu chvíli nepropásnou
jsou prostě jediný
jak slova rozevlátý
sčítej ty návraty
sčítej ty odchody
to už víme já i ty
jsou to jenom náhody
Jsou to jenom Nahody.
Přečteno 281x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., lucajda89, micátko, Flamy, Indigo, Juraj Hrom, Zasr. romantik, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)