ZNAMENÍ KTERÉ VŠE ZMĚNÍ
Já hledám slova která mění
víc než data narození
jak řeka která pramení
hledá cesty z bloudění
ve chvíli změní se světlo denní
je jako Znamení
Znamení bez váhání
býk co z Korid se vyhání
vášeň co se prohání
na pokraji zloby i vášní
já hledám slova která mění
naše krásné mámení
je jako znamení
které vše změní
které vše Změní.....
Přečteno 294x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Hanzi, Holis, NikitaNikaT., lucajda89, Caracol, micátko, raďo, Indigo, Juraj Hrom, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)