Na moji babičku vzpomínám,víc jak 1/4 století.A byla to babička jako z pohádky.Na některé se nezapomene nikdy a taky tě ve snu navštíví...
24.04.2009 13:53:00 | Květka Š.
moc Tě chápu,je to smutné.Já na svoji babičku vzpomínám 26 let a velmi často... V jednom máme štěstí - měly jsme ty nejlepší babičky na světě...
24.04.2009 13:40:00 | Házté
Moc smutné, ale pěkné rozloučení s babičkou...Neboj, navštíví..a svým způsobem tu s Tebou pořád bude...
24.04.2009 12:33:00 | malý lachtánek