Bedna s obrázky
Anotace: ale říct si stejně nedám a pořád na ní čumim:D
Tři, dva, jedna!
Podivná je tahle bedna.
Pět, šest, sedm!
Lehaj si tam třeb před dům.
Osm, devět, deset!
Čumí na ní i můj baset.
Samý barvy,obrázky se hejbaj.
Fujtaksl – žaludek mi zvedaj!
Prej oči to kazí.
Jsou tam jenom samí vrazi.
Mozkový buňky mi umíraj
a to se se mnou ani nedívaj.
Na co tedy televizi?
Já vám povim svojí vizi.
Je tak na nic až to bolí,
počkejte až vás telka skolí!
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Jamesow, susana načeva, Alasea, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)