Ahoj ahoj ahoj
už mi vole huba bolí
co je tu dnes lodí
uhni pičo
s tím tvým raftem
nadává mi jazyk s aftem
asi z Prahy nebo Brna?
pod šlajsnou je spláchne vlna
utopený z břehu v štěrku
je ráno najdou v Rožmberku.
Zenge, jseš velmi umírněný, na divoký vodě v metrovým zabaláku si musíš zakřičet: K..., to je žrádlo, ...! A kdo to nezažil, neví, co to je. Makej, píchej a buď rád, že to není volej! Ahoj!