Mrtvejm ptákům
Anotace: ne, to není báseň..:-)
Za hradbami zklamání
závidím mrakům jejich
vratkavé bytí,
střemhlavý pády k zemi..
Prohlížím si album
svých šťastných úsměvů,
vzpomínky na chvíle minulé,
zaváté prachem času.
Všem mrtvejm ptákům
pošlu polibek na dobrou noc
a naivně budu doufat
v lepší zítra..
Vždyť víš, že jsem nenapravitelná..
..můžeš mi znovu ublížit,
kamaráde.
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Jana M.
Komentáře (0)