Svléct

Svléct

Anotace: ... se z kůže a být víc než nic.

Nikdy nevyslovím krásu,
jestliže nepromluvím o tobě
vždy jsem cítil prázdno
žil jako vysypaný popelník
Nikdy neudělám nic hezkého,
jestliže ti nemůžu pomoci
vždy jsem v rozhodnutí sám
ale dnes večer šeptám
abys byla tady

Nikdy se nemůžu pousmát,
jestliže to samé neuděláš ty
všechny mé strachy utekly
svlékly ze mě špinavou kůži..

.. a dál ztrhávám shnilé maso
a obnažuju staré kosti jen
abych je mohl zlomit a
a slyšet nějaký zvuk...

Nikdy jsem se neohlížel a
nehledal štěstí nebo chyby
ve večerním tichu zmatkuju
s tužkou a papírem na koleni
krotím smutek a zdá se mi,
že nikdy nebudu víc než nic,
jestliže nemohu usnout
v tvé klidné náruči.
Vrať se mi do snů.
Autor fiXXXer, 24.04.2009
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Jana M., Dota Slunská, Mbonita, hanele m., ziriant
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A myslet i holou lebkou...

04.05.2009 16:11:00 | Dota Slunská

píšeš skvělé texty...nádherné,citové
ST

24.04.2009 22:57:00 | Mbonita

Myslím, že nejlepší, co jsem od Tebe četla.

24.04.2009 19:00:00 | ziriant

Nikdy nevyslovím krásu,
jestliže nepromluvím o tobě

něco takovýho dyby mi někdo napsal, už by se mě nezbavil :o)

24.04.2009 18:52:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí