žijeme tam, když se nám nedaří odletět
Anotace: ó... Krutosti Slepých Nadějí... jen Tobě - z nouze o klid
Kdesi v zemi zhaslých sluncí
Kde mlha dusí obrys dálek
Svůj koráb topí sami mořeplavci
Nad beznadějí neskončených válek
Tam, kde vůni síra čeří
A něha oděna je barvou pláče
Tančí jen ti, co stále věří
Jen v sílu, kterou zrada skáče.
Kde vlny bijí o úsměv tváří
A polibek patří skalisku,
Tam místo hvězd jen bázeň září
Všem srdcím, co jsou na blízku
Kde... ?
Kdesi...
...na planetě Zemi
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: Dota Slunská, Zelená okurka, démon zatracení, Radek.oslov.Šafárik, Jana M.
Komentáře (4)
Komentujících (4)