tak na Jeltzina
na světle položivá můra
trhač snů,jež za odměnu svádíš
očima mrtvýho brouka...
NEVÍŠ...
BYL DEN ALKOHOLIKů
svátek měl Jeltzin a všichni to přehnali...
Pepa,Tomáš,Karel spí
a až se probudí
čeká je
MYTÍ špinavejch oken ze včerejška....
A TAKY MALÁ KOCOVINA:)
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)