Nádherně vystihuješ tu nejistotu budoucích kroků, dnešky zešedlé častým používáním už nejsou tím pravým cílem a zmatek příštích nejistot vrhá stíny bránící ve výhledu...
23.10.2005 12:48:00 | Krtica
úplně z ní cítím, jak je ti smutno a běhá mi z toho až mráz po zádech ... Krásná... Jen se usměj, zase bude líp... uvidíš ...
23.10.2005 09:41:00 | Obyčejný básník