na váze
Anotace: lavičky lavičky sedaj na nich babičky.
sedím sama na lavičce
s jáchymem
lidi choděj
kolem jsou
stejný jsou
jiný
než my odejdem
my neodejdem škoda
mlčíme.
šla bych jinam,
kde se dá trochu dotýkat těl
vím, že i jáchym by to chtěl.
Sedím sama na lavičce
s jáchymem topolem
s titulem
Miluju tě k zbláznění
je totiž pondělí
a zítra
bude válka,
tak to chci dočíst
Přečteno 336x
Tipy 19
Poslední tipující: Mango-Holka, hašlerka, tato22, Víla, Radek.oslov.Šafárik, Maryje..., Roger, carodejka, Kapka, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)