Anotace: Přeložil jsem to do češtiny. Radši. Neandrtálec se vypravil do Prahy na lov samiček. Nechce vyhynout.
z jeskynního muže stal se romantik!
led odtává z kůže, v oku vidím tik!
26.04.2009 21:52:00 | nejsembásník
Ty jsi ale svůdník... miláček občas kostkou ledu přejíždí mi po ňadrech, rozzářené oči jeho čekají, co se s nimi stane. :o)
25.04.2009 14:42:00 | NikitaNikaT.