Cizí radosti
Hlídej ten spánek
svou světlou naději
bezednou jak oči prostitutek
ty co řeknou později
jsou hračkou
pračkou
špinavých peněz
utrhlý kalendář
nepsaný snář
rozbité video
včerejších dní
sni, než se rozední
bude poslední
smutné rodeo
které končí za mříží
kterým se přiblíží
hlídači spánku
co vykradou banku
cizí radosti
Přečteno 290x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Juraj Hrom, NikitaNikaT., micátko, labuť, raďo, WAYWARD, Mbonita, Indigo, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)