milá
v stínech
mezi světly
se cosi skrývá
co vidět není
hned
a přesto bývá
i ty moje milá
jsi mi
čistým světlem
byla
a jak už to
v životě bývá
člověk s životem
pomalu se
sžívá
i když se někdy
stmívá
pořád nám
mnoho světla
zbývá
milá
má milá
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, janewe
Komentáře (1)
Komentujících (1)