Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Taková malá, rychle poskládaná básnička. Lehké "dílko" ;-)

V havraních vlasech,
vítr svou píseň zpívá.
Žene loknu zleva do prava
a hučí teskně ve skalách.

V hnědých očích,
svatý oheň plane.
a nutí nám otázku:
Co se s námi stane?

Oči má stále,
v jeden bod upřené.
Rty má v úsměvu,
lehce zkřivené.

Co za těmi studnami vzpomínek leží,
ráda by věděla... jeho tajemná paní.
Řekne jí válečník, co v jeho mysli tajné jest?
To nikdo neví...

Snad jednou,
až znovu setkají se,
své city jí vyjeví
a v pravdě své ji s vášni políbí.

Snad v náruči,
sevře její tělo plné krásy.
Snad jeho rty,
dokonají to dílo zkázy.
Autor Mahtiel.quicksnake.cz, 25.04.2009
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Kamil Princ, zlomený a nanicovatý -__-, Elgroth, Metcheque, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Opět výsostné zakončení. Dílo se mi líbí.

29.07.2009 09:57:00 | Kamil Princ

líbí

hezké

10.07.2009 19:57:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel