Anotace: Předem se omlouvám za formu, je to jen taková velmi rychlá pocitovka ... všem chci popřát krásný víkend plný sluníčka a smíchu ...
někdy se opravdu zatáhne ani nevíme jak, přijde bouřka venku i v nás... a nám nezbývá nic jiného než čekat...
ale až přejde, zas někdy nás v mžiku překvapí slunce a klid a štěstí ozdobí nám byt... a tak to má být
02.05.2009 00:40:00 | blue
Krásná smutná básnička. :( Tobě taky mooooooooooooooc přeji krásný prosluněný víkend a kéž ti sluníčko zasvítí i do tvé duše a do tvého srdce aby ses na svět smála jako tu sluníčko!
25.04.2009 11:55:00 | Anne Leyyd