PROČ......
Proč učili se hledat
když hledání potom mrazí
jsou vrazi
vlastních pocitů
pocitu bez křídel
zklamaných ptáků
ptákům co zaviděli
i obyčejný let
a potom je šli zabíjet
pro trochu požitků
bez iluze žít
ztraceného pátku
nepsaného řádku
na konci vět
když nechtěli jen rozumět
a ani nechtějí
a ani nemužou
je to zvláštní svět
Přečteno 322x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Juraj Hrom, Lady L, NikitaNikaT., lucajda89, Caracol, padající do neznáma, labuť, micátko, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)