Mila Veru, neni kam uteci, lepe je se postavit celem a prijmout realitu, pak vse mene boli a navic clovek se z cizich chyb jen pouci. Moc krasne jsi basen napsala.ST
11.09.2009 11:42:00 | carodejka
ať utečeš kamkoliv... ono tě to stejně doženě... protože i lidé, co tě tam neznají, tě pak znát budou... hlavu vzhůry, lokty vpřed.. .se životem se někdy musíme porvat...
27.07.2009 00:01:00 | Juliete
Jenomže to není řešení, celý život nende jen utíkat... bolí to pak možno víc... kam se jen schoulit, kam se schovat... když nakonec je třeba vyjít a čelit... jen to je způsob řešení.
27.04.2009 19:06:00 | NikitaNikaT.
neuteč moc daleko:) možná by tě někteří hledali...a neříkej,že ne...třeba jen o tom dostatečně nevíš:)
27.04.2009 08:09:00 | Woski