Pro něj...
Anotace: Mohu dýchat, mohu snít, mohu milovat, mohu žít... Chci ti toho tolik říct...
Do tmy křičím
vřískám z plných plic
tolik bych ti chtěla říct...
Tolik krásných slov
něžných vět
ódy na ten krásný svět....
Se svým svědomím se soužím
vůni kopretin stále cítím
i žlutou růži mám...
Ve vzpomínkách se užírám
ten, tamten i další
v hlavě mi pohádka zní....
Bez nich dokážu žít
mohu jiného milovat
zbožňovat....
Nevíš o mně víc
než pouhopouhé nic...
Slíbit nemohu
že vždy poslušná budu...
Neslíbím ti věčné štěstí
lásku a cit
Neudělám však nic
co sama nemohla bych odpustit...
Neslibuji nemožné,
neříkám jsi mi vším,
neslíbím ano a též ne
a nic mezi tím....
Jediné mohu říct....
Den co den...
Miluji tě víc a víc...
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
Komentáře (0)