Anotace: ... .. .
Baruško, hernajs to vypadá jak děsná podzimní depka. Hm a jehly, ty používej jen na šití!
25.10.2005 09:53:00 | Krtica
Holky, držím palce a Tanjo, ozvi se, budu-li moci i jen maličko pomoci!
24.10.2005 21:37:00 | Hary_nš
Člověče neblbni, to o té jehle se mi vážně nelíbí - řekni že je to metafora!
Říkám to asi drsně,ale bojím se. Vážně.
23.10.2005 22:39:00 | Hary_nš
Hezky napsané, jenom zase hodně, hodně smutné. Přál bych ti i radostnější téma. Ale každopádně si to stovečku zaslouží.
23.10.2005 20:04:00 | risik
Baruško copak tě to holka trápí?? Je z toho cejtit smutek,, bolest..nevim, oc ještě a nevím jestli se mi to nezdá..ale cítím to tak..Moc hezky..
23.10.2005 14:24:00 | makretka