Ta druhá
Anotace: když jiná je Tvoje žena ...
Právem všech svých otazníků
žádám Tvoje odpovědi
a Tvou kartu Starých zvyků
přebíjím svým Naposledy
Naposledy ve Tvých dlaních
zemřu k ránu ochočená
aby ve Tvém vnitrozemí
zbyla po mně mořská pěna
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: martinaV, Barčík, akneliam, Paulín, davidoff
Komentáře (2)
Komentujících (2)