Inkviziční
Duši
vírou žhnoucí,
na hranici těla
inkvizitor ti proclívá
speklým pekla pomezím.
Svatá parta vrátných hlídá,
Černých Petrů procesí.
Bránu zaberaněla.
Nemohoucí
bušíš...
Ohněm
očištěna,
zJohankovatělá
v doutnajícím ohArku.
Košilka zpleněné víry
rozrojené jiskry, vlasy plamenné.
V čarodějném talárku,
popelem očpělá,
povznesena
nad ně...
Přečteno 283x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Mbonita, Churry, labuť, Paulie, ziriant, Tacca, enigman, hanele m., Bíša, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)