Tvé oči....

Tvé oči....

Anotace: <3

Neznáme oči se na mne dívají.
Svět se mi točí, dech se zatají
když se ty oči na mne dívají.

Neznámé víčka na mne mrkají
srdce mi skočí, nohy se zachvějí
když ty víčka na mne mrkají.

Neznáme řasy na mne foukají
rty se mi otočí, ruce se netají
když ty řasy na mne foukají.
Autor M_B89, 26.04.2009
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...použití abs.verše v dnešní době velice odvážné,
skladba básně v této podobě však zachytila
pocity autora za použití minima slov a to cením.
Za odvahu ST :)

26.04.2009 11:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí