Šlásko!
Anotace: roboti nět, androidi tu budou? a kde? Aneb mimo domov v noci
Televize hučí,
chrapot duní,
náměsíčníci jednou mluví,
klapot kláves ruší,
práce v hadru chrastí,
a už hodiny dnes není,
kdes lásko nechala svůj dech?
Ach, vzdálen ode mne jest...
.....
Sám, budu vstávat v šest,
posílám stesku báseń jen... .?
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: snupicek, lennerka
Komentáře (0)