Ples hraběte Šporka
Anotace: Měl jsem tu čest
.
Horský hotel Šumava,
pod správou ministerstva vnitra,
zde nejímá Tě obava,
zde dojdeš svého jitra.
Ples hraběte Šporka zaplesá,
a končí až k ránu,
kdy otevřou se nebesa,
kde šach se změní v dámu.
S dámou krásnou v náručí,
brázdíš parket pyšně,
za sebe už neručíš,
k ránu končíš hříšně.
.
Přečteno 386x
Tipy 31
Poslední tipující: Lady L, Holis, Indigo, Skalsky Pavel, NikitaNikaT., Házté, enigman, ota.pé, zenge, Kars, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)