Čekáni na smrt
Čekám sám v dolinách ticha,
za černé noci, bez tlejících hvězd,
čekám tam, kde nevoní síra,
i přesto slepec usíná v hloubi prázdných cest...
Čekám na dar úsvitu,
jejimž je smrt,
čekám na zrození plamenů,
které spálí můj svět...
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Emira, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)