Náznak
Anotace: Tohle není umělecké dílo... ale pocity, které mi pomáhají najít sebe samu.
Stála jsem před otevřenými dveřmi
a dívala se na stíny osamění
které se mě snažily pojmout
do nekonečných hlubin temnoty
a osamocení.
Pokoušela jsem se je rozehnat
obejít je
vyplavit se z nich-
Ale sotva jsem udělala krok kupředu
jediný opatrný krůček do otevřených dveří
Stíny zmizely
A já spatřila sluneční světlo
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Sisinka, ilona, Kapka, Emira
Komentáře (2)
Komentujících (2)