Anotace: .......
Já ani nevím jestli sebe samu znám, myslim že si to jen nalhávám - protože ve skutečnosti se teprve hledám, dobrý :)
27.04.2009 06:12:00 | Fried Green Tomatoes
krasna...
znam presne ten pocit, nemuzu s tebou zit, znam sebe samu...a nenavidim sebe samu a tak...
ten konec... s tema vyskama, to je neco...
moc se mi to libi...
at ti vyjde vsechno co chces...**
26.04.2009 14:18:00 | embryo v hlave