Seznámení
Anotace: (a mon petit chameau)
Když jsem Tě poznala - to bylo dávno
Byl jsi jako každý jiný.
Jako každý jiný, avšak v jedné chvíli,
hned jsi byl neobyčejný.
Žádná minuta bez Tebe nebyla šťastnou
a každá s Tebou se stala krásnou.
Však teď jsi pryč a co mi zbylo na ten čas?
Jenom vzpomínky, a i ty jednou vezme ďas.
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)