Anotace: Krátká. Nevím, jestli se vám bude líbit... Ale snad v ní najdete, co myslím.
To je o úhlu pohledu... já si to své našla.
25.10.2005 09:21:00 | Krtica
No myslím tedy, že jsi naprostý nechápavec a ignorant. Bez urážky...
23.10.2005 20:38:00 | Anxiety
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?