CSP
Anotace: Celkem spokojený Psavec.
Na Literu smutek vládne,
zato Psavec prý jen mládne
Opět svádí sestřičky,
pro ně skládá básničky
Tenhle pán je přelétavý,
rozhodně už bude zdravý
Žije si teď v přepychu,
nás tu nechal ve štychu
Není to tak dámy prosté,
zajímaví jsou tu hosté
Ženskou krásou opojen,
v lázních jsem moc spokojen
Přečteno 319x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, poustevník Jirka, NikitaNikaT., PetTulak, hezule, jedam, Maura, isisleo, Jiparo, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)