Pochmurná
Anotace: Tahle je pěkně divná, ale možná někdo v ní snad najde co znamená.
"Přijdeš?" ptal jsem se do tmy.
"Nevím." odpověď přišla.
"Proč?" ptám se neodbytně.
"Nevím." zazpíval vánek.
"Má život smysl?" ptal jsem se stokrát.
"Zjistíš." zašuměly stromy.
"Má smysl život?" ptám se.
"Ne ..." odpovím si sám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)