šumava
Ve statcích opuštěných
tam v pohraničí
jen vítr vnitřky fičí
to asi hledá hlasy
co dřív tu zněly
po válce oněměly
Na polích v pohraničí
zbytky klub drátů
a brázdy z džípů
potentátů
Ze starých map
jen názvy trčí
z bejvalejch vesnic
pýr a smrčí
.. a nocí ten kraj
jenom mlčí....
Přečteno 284x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Kapka, destovecka, labuť, Zasr. romantik, Verena, Mbonita, Jana M., Zpátky, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)