5 květen v Praze
V květnu odpol. u rozhlasu
koupili jsme na půl basu
sedíme tam zády
u tý němý barikády
To bys koukal Drdo
jak je tu dnes tvrdo
hlavně pro našince
co ještě nemaj euromince
Pro tu basu šli jsme s kvérem
dyť jsme odbojáři
na pietu příště serem
sežerem se v Lnářích.
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Zpátky, Holis, raďo, Mario de Janiero, Tacca
Komentáře (1)
Komentujících (1)