Jsem.........
jsem malý kousek ve večnosti
kapka v moři příběhů
výdech v celém hurikánu
zrnko písku na břehu
jsem malé nic
a velké srdce v něm
jsem tečka v roji létavic
s velkým příběhem
jsem obláčkem dechu
páry v mlze nad polem
a snažím se bez úspěchu
pohnout celým vesmírem
jsem - a zatím zůstanu
tiše čekat vpovzdálí
přežiju bouřky i sebe samu
čas každou duši zocelí
Přečteno 377x
Tipy 43
Poslední tipující: Kapka, okapovaroura, Radek.oslov.Šafárik, a_tao, Holis, Tygropes, mamina, Tanzania, Raduzk, Jiparo, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)