Poslání
Anotace: západ slunce nad panelákem kdesi v dálce...
Zelená je tráva,
uprostřed betonovýho sídliště.
Jak krásný je tu západ slunce.
Skoro je to k nevíře.
Žijeme ve středu dění,
tam kde špínou všechno voňí.
Kde do nebe místo stromů,
rostou paneláky.
A kde místo jelenů,
jsou všude
...stejný baráky.
Šedivá je tady v modě.
A stejný lidi městem chodí.
Stejný lidi...jiný vize
Možná je zastihla krize.
Nikdy tady není ticho...
jakože to uplný...
Večne venku děti křičí,
milenci se hádají.
V noci tu opilci zpívaj,
alarm co psy v noci zbudí,
štěkaj pak do rozednění.
Auta,vlaky,metropole...
Všechno stejnou notou hraje.
Lidi vstávaj a pak zas spí,
to je jejich poslání
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: Grungerr, strašidýlko-střapatý, Kapka, Mbonita, Petbab, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)