Tak kdy?
Anotace: kdy se probudím?
Tak kdy?
Mám v rukou třas
A klepou se mi nohy
Ztratil jsem hlas
Na prstech skvrny
Od kouře žluté
Jsou jistě patrny
Tak kdy už se probudím
Kdy už přestanu snít
Má mysl, mozek můj
Co mam v hlavě?
Jenom koňský hnůj
Mé smysli hnuté
Mé oči bez lesku
Myslím na vše kruté
Tak kdy už se probudím
Kdy už přestanu snít
Křičím všemi směry
Ach ne. Proč, Proč?!
To však nikdo neví
Kašlu krev každý den
A už vím to hlavní
Že tohle, není sen
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Strixa
Komentáře (1)
Komentujících (1)