Anotace: J8 moc nevím co bych o tom měla stručně napsat..
stýská se mi
po našem nekamarádství
po našem sabotování školních výletů
po tvých kresbách na lavici
po tvém komentování mě..
po......všem
04.05.2009 20:30:00 | Fuori dal mondo
Ty jsi,
Ty žiješ
Ty dáváš mi sílu
-avšak co já?-
Co mám si počíst, když nejsi se mnou?
Co mám dělat
...?
Tak porad mi v záři měsíce
a třeba..
třeba to pomůže
...
k lepšímu světu.
27.04.2009 19:08:00 | Fried Green Tomatoes
nic nevědění.. ale tušení
nic nevědění.. kdo jsme všichni
nic nevědění.. odkud - kam - a proč taky já a Ty a.. vesmír je a není a je a není a je.. kdo to řekl první - JÁ JSEM - ?
27.04.2009 07:25:00 | Petbab