Tam kdesi nahoře
Anotace: Napsáno v těžké chvíli
Sbírka:
TOBĚ
Svítí tam kdesi hvězda,
která se mi vůbec nezdá.
Svítí tam světýlko,
září jen malinko.
Díky za tu zář,
vloudil se úsměv na tvář.
Plamínek něžně plápolá,
anděl nás jednou zavolá...
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, Meriel, Květka Š., Kapka, Mbonita
Komentáře (0)