Píseň naší noci.
Anotace: Tohle je takovej pokus, zajímalo by mě, jestli je z toho poznat, o jakou píseň šlo..
.
Bez kouska oděvu
deku kolem sebe,
stojím tu za zpěvu
od nohou mě zebe,
stojím jako socha,
hlavu si podpírám,
jak socha bělocha,
a smutkem umírám,
noc, co teď vidím
poznávám,
poznávám.
Jsem sama v pokoji,
on někam odešel.
Nechal mě, ať stojím,
před tím, kdo píseň pěl.
Ta píseň přesmutná
leze mi do kostí
pravda je ukrutná-
stejně mě opustí,
na tu noc už myslím
bez zlosti
bez zlosti.
Tu naši noc, krásnou noc,
kdy se naše těla
pod peřinou, vteřinou,
touhou a láskou chvěla
Tu naši noc, krásnou noc,
noc, kdy byls mým pánem,
Noc, co krásně skončila
stejně krásným ránem..
V setmělém pokoji
jen lampa svítila,
píseň mě dojímá,
slza tvář brázdila.
Uslzelým pohledem
zavadím o postel,
ne, tohle nesvedem
a všichni mi odpusťte,
že na tu noc myslím
už posté
už posté.
Tu naši noc, krásnou noc,
kdy se naše těla
pod peřinou, vteřinou,
touhou a láskou chvěla
Tu naši noc, krásnou noc,
noc, kdy byls mým pánem,
Noc, co krásně skončila
stejně krásným ránem..
.
Komentáře (2)
Komentujících (2)