janečku, 5 a půl nás bylo... ale byla úplně skvělá muzika - esi bude povedený videjko, ukážu :o)
takže 23.5., jo? :o)
27.04.2009 20:07:00 | hanele m.
Slyšela jsem, že na čtení bylo málo lidí... škoda, neví, co je dobré :) příště... příště :) ale to téma... připadá mi dost a dost zajímavé :)
27.04.2009 19:56:00 | prostějanek