Stalo se
Ujel mi poslední vlak
ztracená
stojím na okraji kolejnic
do mlhy zoufale upírám zrak
necítím
vůbec nic
Možná až na temnou
Kráčící
čekám až projde mnou
tak, jako hřbitovem
jak prázdnou ulicí
Hvězdy už nezáří
řadí se otvorem
v obloze
skřípot, ten ztichl již
tma tančí obzorem
už nemám výmluvy
stalo se
Přečteno 400x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, bloumej očima, Jana M., Kapka, Veru, Kubino 2
Komentáře (2)
Komentujících (2)